Thiramisu van Mango
Heerlijk toetje van verse mango
Nodig:
Rijpe verse mango. (wanneer niet verkrijgbaar is Perzik ook lekker)
250 gr. marscapone
250 cc slagroom
50 gr. suiker
langevingers
limoncella (of andere citroenlikeur)
geschaafde amandelen
poedersuiker.
Bereiding:
Thiramisu:
Lange vingers op bodem van schaal of kom doen.
Naperen met de citroenlikeur. (lekker nattig maken)
Halve mango in blokjes snijden
Slagroom koud kloppen met beetje suiker.
Goed mengen met de marcapone.
Rest van de suiker toevoegen samen met de mangoblokjes.
Goed omroeren en in de koelkast zetten.
Overige mango voor garnering en een mangosausje gebruiken.
Amandelen in een droge pan laten bruinen. (let op kan snel gaan)
Vlak voor opdienen amandelschaafsel over de tiramisu en
flink poedersuiker gebruiken.
Garnering
Bord opmaken met bolletje lekkere volle griekse yogurt met beetje
bloemenhoning en wat geschaafde amandeltjes.
Bolletje tiramisu en een streepje mangosaus,
wat schijfjes verse mango.