Nodig voor een heerlijke saus bij Vis:
Voor 1/2 liter ( ongeveer 8 personen)
50 cc Nouilly Prat (Slijter of Sligro)
250 cc Hollandaise saus (Sligro)
scheutje sushi azijn (Hanos)
250 cc. Room
1/2 blokje visbouillon
sjalotje
teentje knoflook
peper uit de molen
------------------------------------------------------------------------------------------
Bereiding:
Sjalot en knoflook zeer fijn hakken en in hete olie (rijsteolie of olijfolie) glazig aanfruiten
vooral niet laten kleuren.
Afblussen met scheutje sushi azijn (mag ook witte azijn zijn met beetje gembernat)
Nouilly prat toevoegen in laten koken tot stroperig.
Room toevoegen en even door laten koken met 1/2 visbouillonblokje.
Hollandaise saus toevoegen en tot kookpunt verwarmen (mag niet meer koken)
succes
Marcello
Voor 1/2 liter ( ongeveer 8 personen)
50 cc Nouilly Prat (Slijter of Sligro)
250 cc Hollandaise saus (Sligro)
scheutje sushi azijn (Hanos)
250 cc. Room
1/2 blokje visbouillon
sjalotje
teentje knoflook
peper uit de molen
------------------------------------------------------------------------------------------
Bereiding:
Sjalot en knoflook zeer fijn hakken en in hete olie (rijsteolie of olijfolie) glazig aanfruiten
vooral niet laten kleuren.
Afblussen met scheutje sushi azijn (mag ook witte azijn zijn met beetje gembernat)
Nouilly prat toevoegen in laten koken tot stroperig.
Room toevoegen en even door laten koken met 1/2 visbouillonblokje.
Hollandaise saus toevoegen en tot kookpunt verwarmen (mag niet meer koken)
succes
Marcello