Nodig voor 10 personen
2 avocado's
1/2 limoenen
verse koriander en bieslook (fijngesneden)
1/2 tl sojasaus
1 stuk verse tonijn (ca.250 gr.)
1 theelepel sinaasappelrasp
1 theelepel gebruineerde kokoks
1 theelepel gebruineerde sesamzaadjes
1 Granny smith appel
3 eetl. mayonaise
1 theelepel wasabi.
Bereiding:
Meng de mayonaise met de wasabi, leng aan met room
Haal het vruchtvleses vande avocado's, plet met een vork, besprenkel met limoensap
en breng op smaak met sojasaus, peper en zout fijngehakte koriander en bieslook.
Het met een vlijmscherpmes de verse tonijn tot tartaar, besprenkel met limoensap
en olijfolie.
Breng op smaak met de sinaasappelrasp/ gerbruneerde kokos en sesamzaad.
snij de appel in dunne plakjes.
Presentatie:
Verdeel de avocademousse met een ring (3 cm) over de 10 bordjes
en schik hierop de tartaar. Verdeel er een beetje wasabimayonaise over en leg er vervolgens een appelplakje op.
tip van Marcel.
Wanneer de avocadocreme klaar is voeg dan de avocadepitten toe en dek af.
Hierdoor voorkomt men verkleuring.
2 avocado's
1/2 limoenen
verse koriander en bieslook (fijngesneden)
1/2 tl sojasaus
1 stuk verse tonijn (ca.250 gr.)
1 theelepel sinaasappelrasp
1 theelepel gebruineerde kokoks
1 theelepel gebruineerde sesamzaadjes
1 Granny smith appel
3 eetl. mayonaise
1 theelepel wasabi.
Bereiding:
Meng de mayonaise met de wasabi, leng aan met room
Haal het vruchtvleses vande avocado's, plet met een vork, besprenkel met limoensap
en breng op smaak met sojasaus, peper en zout fijngehakte koriander en bieslook.
Het met een vlijmscherpmes de verse tonijn tot tartaar, besprenkel met limoensap
en olijfolie.
Breng op smaak met de sinaasappelrasp/ gerbruneerde kokos en sesamzaad.
snij de appel in dunne plakjes.
Presentatie:
Verdeel de avocademousse met een ring (3 cm) over de 10 bordjes
en schik hierop de tartaar. Verdeel er een beetje wasabimayonaise over en leg er vervolgens een appelplakje op.
tip van Marcel.
Wanneer de avocadocreme klaar is voeg dan de avocadepitten toe en dek af.
Hierdoor voorkomt men verkleuring.
Reacties
Een reactie posten