Nodig voor 4 personen
125 gram aardappelen (liefst Roseval aardappeltjes Lidl)
150 gram gerookte makreel
2 sjalotjes
1 appel (Granny Smith)
kappertjes
3 el piccalilly en 3 el. mayonaise
scheutje Sushi azijn
peper zout
Saus
2 el. mayonaise/ 2 el dikke yogurt / 2 el. piccalilly
Dressing voor komkommer:
Sushi azijn/olijfolie/gembernat/peper zout
Opmaak
veldsla
komkommer
peterselie
walnootjes
Bereiding
De komkommer in plakjes of schijven snijden (met kaasschaaf) en laten marineren in de dressing.
Rolletjes of bolletjes maken kan ook.
Schil het appeltje en snij in kleine blokjes
Sjalotjes fijn hakken
Gerookte Makreel heel secuur de graadjes verwijderen en in blokjes hakken.
In een ruime kom de sushi azijn met piccalilly en mayonaise vermengen
Gehakte sjalotjes en kappertjes toevoegen goed mengen en daarna aardappelblokjes / appelblokjes en als laatste de stukjes makreel toevoegen.
Opmaak: Zie foto