Salade van Roodbaars met groene asperges en een groene kruiden mayonaise
Kastanjehof Gemert
Koken met Guust Mortier.
korte beschrijving:
20 groene asperges
zeekraal
Groene asperges blancheren
Zeekraal roerbrakken vlak voor serveren
Kruiden mayonaise
bosje peterselie
bosje verse dragon
teentje knoflook
eidooier
mosterd
honing
witte wijnazijn zonnebloemolie
Meng de ingrediënten in de blender behalve de olie later druppelsgewijs toevoegen breng op smaak.
Salade dressing:
shui azijn
mosterd
sjalotje
beetje suiker (of gembernat)
Roodbaars
Roodbaars fileren en stukjes van 60 gram maken kort aanbakken in boter peper en zouten
of even kruislings op de gril.
Koken met Guust Mortier.
korte beschrijving:
20 groene asperges
zeekraal
Groene asperges blancheren
Zeekraal roerbrakken vlak voor serveren
Kruiden mayonaise
bosje peterselie
bosje verse dragon
teentje knoflook
eidooier
mosterd
honing
witte wijnazijn zonnebloemolie
Meng de ingrediënten in de blender behalve de olie later druppelsgewijs toevoegen breng op smaak.
Salade dressing:
shui azijn
mosterd
sjalotje
beetje suiker (of gembernat)
Roodbaars
Roodbaars fileren en stukjes van 60 gram maken kort aanbakken in boter peper en zouten
of even kruislings op de gril.